Jullie zijn goud waard!

Dankzij onze partners kan Mademoiselle plaatsvinden. We zijn hen dan ook erg dankbaar.

Interesse om partner te worden? Geef ons een seintje en wij nemen graag contact met je op.

Demak'Up, de eerste stap naar schoonheid

Voor heel wat vrouwen ter wereld eindigt elke dag met dezelfde routine: de reiniging.

Demak'Up is ervan overtuigd dat dit eenvoudige ritueel hét geheim is voor een gezonde huid en een stralende schoonheid. Dat is waarom Demak'Up al meer dan 30 jaar voorop loopt in de katoenwetenschap. Dankzij zijn producten is reiniging nog nooit zo effectief en aangenaam zacht geweest.

De betrokkenheid van Demak'Up is het ten dienste blijven stellen van knowhow aan alle vrouwen zodat de reiniging niet alleen het belangrijkste schoonheidsritueel wordt, maar ook een moment van welzijn, een moment voor zichzelf.

Reizen. Dat is genieten, ontdekken en beleven.

Reizen De Postiljon heeft als onafhankelijk reisbureau al meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van jouw droomvakantie, of dat nu een zon- of sneeuwvakantie, een citytrip of een privé-rondreis is.

Drie gedreven experts stippelen je hele vakantie uit. Ze regelen je vluchten, transfers, huurwagens, verblijven en excursies terwijl jij aan het dromen bent over je vakantie. Eens op bestemming blijven ze op post. Als je een probleem hebt hoef je niet aan een eindeloze wachtlijn te hangen maar wordt alles geregeld voor jou om je vakantie perfect te laten verlopen.

Gemoedsrust verzekerd op elk moment in het leven

Bureau Jean Richard BVBA, gelegen in hartje Groot-Bijgaarden, is reeds meer dan 40 jaar een onafhankelijk en deskundig aanspreekpunt voor al uw verzekeringsaangelegenheden zowel privé als professioneel. De 11 enthousiaste medewerkers gesteund door een uitgebreid netwerk aan externe specialisten, staan u graag bij om uw behoeften in kaart te brengen en te werken aan een op maat gemaakt voorstel. Kwaliteit, service en proactiviteit zijn de ruggengraat van deze onderneming. Het leven evolueert, zij evolueren spontaan mee en blijven werken aan succesvolle langetermijnrelaties in alle vertrouwen.

PRINTPUNT maakt jouw idee van schets tot print. Je kan er niet alleen terecht voor drukwerk, maar ook voor textieldruk, beletteringen en spandoeken. PRINTPUNT heeft bovendien ook een gamma van werkkledij.

De missie van Barbecook is inspelen op innovatie, waardoor barbecueën leuker, makkelijker en eenvoudiger wordt. Dankzij een passie voor vuur en grillen, is Barbecook ervan overtuigd jou de beste barbecue-ervaring te kunnen bieden.

Aldente Interieur gaat voor een sterke selectie designmeubelen en accessoires, gecombineerd met jarenlange ervaring in interieurarchitectuur.

Mademoiselle bedankt in het bijzonder

Philippe Dewolf
Natasha De Clercq
Melissa Fouad
Marthe Van der Hoogerstraete